Testimonials

 

Ik wil je graag bedanken voor de goede gesprekken en inzichten die ik de afgelopen weken met je mocht delen. Er zijn heel wat kwartjes bij mij gevallen. Ook betrap ik me er regelmatig op om goed te gaan zitten, op m’n “zitbotjes”.

Ik vond het enorm interessant en ik ben zeker van plan om .e.e.a toe te blijven passen.

Yvette van V.

*

Ontzettend bedankt voor jouw bijdrage afgelopen woensdag bij de Exportdag VS, we vonden het erg fijn dat je de plenaire sessies voor ons op zo’n prettige manier kon moderaten.

Handelsroute.nl

*

Met veel plezier kijk ik terug op de workshop die je ons gister gaf bij NIVO in Heerhugowaard! Erg leuk: doen & lachen met z’n allen.

Creatieve groeten,
Mieke Boots miPR

*

Presentatie-training gehad van Linda, erg veel van geleerd, onder de indruk van de professionaliteit op dit gebied!

Peer D.

*

Coaching tegen algehele lamlendigheid bij een sport-instructeur, het eetpatroon ook onder de loep genomen:

Kleine update; nauwelijks nog brood en helemaal geen melk meer. Maag/buikklachten foetsie. Minder koolhydraten, 10 kg kwijt en stukken minder bewegingsproblemen…. Lekker hoor.

I. van de Bos

*

Werken met Linda aan je stem levert aantoonbare resultaten op én veel plezier.
Linda reikt je niet alleen de tools aan voor verbetering, zij geeft ook duidelijk inzicht in de achtergronden.
Ik ben erg tevreden met het resultaat, een absolute aanrader!

Met vriendelijke groet,
Best regards,

Paul van As | Partner

PETAS Group B.V.

*

Ik vond het een concrete en duidelijke cursus.
Veel variatie in gespreksonderwerpen met begrijpelijke, levendige en onderhoudende presentatie.
Het was zeer leerzaam en informatief.

A.S. SBM Offshore

*

Linda is een doortastende presentatiecoach die met haar kennis en enthousiasme je zo weet te prikkelen dat je enige angst zo hebt overwonnen.

Linda gaf met haar presentatie- & stemcoaching mijn stem meer power en lef. Ik had ineens een indrukwekkende stemkracht! Wauw!

Liz Wientjes, Communicatie Netwerk

*

Mevrouw de Wolf,

Ook via deze weg nogmaals onwijs dank voor het leuke, gezellig en bovenal leerzame samenzijn!

Ik zal erop letten dat ik doel(en) stel/me beter focus
De spanning opbouw
Spelen met het publiek qua rol die ik ze toebedeel

Mocht je verder nog persoonlijke tips hebben hoor ik die graag!

Dank voor de waardevolle training en proost voor t weekend!

Rob Mooij, Sportverslaggever bij AZ, Radiomaker bij Compleet FM.

 

Wat Rob toevoegde toen ik hem vroeg of ik zijn mail hier mocht plaatsen:

Zet maar bij de testimonial dat je de deelnemers vanaf de eerste seconde op het gemak stelt door midden in de groep te staan (open, geïnteresseerde en eerlijke houding) en vol passie te werk gaat. Met zeer bruikbare en persoonlijke tips uit jarenlange ervaring. (Zo heb ik t ervaren)

*

He Linda,

Wilde je even mailen om te zeggen dat ik zo’n leuk mailtje kreeg van Uitgeverij Luitingh Sijthoff. Zo enthousiast weer over jou en je skills 🙂
Ben benieuwd naar de filmpjes van de kandidaten!

Goed weekend alvast!

Hartelijke groet,

Madelon Engelen, Marketing & Communicatie, Women Inc

*

“Wat is het een genot om samen met Linda training te geven. Linda is deskundig en weet dit op een speelse manier te tonen. Serieus en met humor, de combinatie van inhoud en lol maakt haar tot een top-trainer waar het prettig samenwerken mee is. En ook een trainer waar cursisten mee weglopen.”

Arco Kats, Het TrainingsBureau

*

De afgelopen maanden heeft Linda mij ondersteund en getraind, met haar “sprekersondersteuning-toolbox”. De sessies heb ik altijd als zeer leuk, leerzaam en actief ervaren. Door haar persoonlijkheid en doortastende manier van werken is zij in staat om snel tot de kern te komen, middels haar ervaring weet Linda tot het gewenste resultaat te komen. Haar aanbevelingen zijn dagelijks te gebruiken, waardoor de verbeteringen blijvend zijn!

Pim Pernot, Dextrum

*

*

Allereerst nogmaals dank voor de geweldig leuke en leerzame avond in Breda. De reacties die ik ondertussen ontvangen heb zijn allemaal heel positief.

Nicole Nelissen, WIN

*

Goedemorgen Linda, binnenkort mag ik een lezing geven en mede dankzij jou en Tineke van der Vorst, heb ik er alle vertrouwen in dat het goed gaat. De lezing in mijn hoofd al 10 reeds gedaan. Zo veel lol heb ik er nu in om het te mogen doen. Geen bergen te hoog en angstzweet meer 🙂
Cassandra Boom-Saeijs, Lijfgoed

*

*

*

Dankjewel fijnmens, wat ben je toch een heerlijke bron van energie, vertrouwen en inspiratie. Je hebt weer erg veel voor me betekend vandaag!

Michiel Drijber, IEDP

*

Linda is een doortastende presentatiecoach die met haar kennis en enthousiasme je zo weet te prikkelen dat je enige angst zo hebt overwonnen.

Linda gaf met haar presentatie/stemcoaching mijn stem meer power en lef. Ik had ineens een indrukwekkende stemkracht! Wauw!

Liz Wientjes, HvA

 

*

*

Linda heeft mij de afgelopen maanden begeleid als jobcoach. Ik heb veel gehad aan haar tips en adviezen. Tijdens de gesprekken heb ik geleerd om anders naar mezelf en gebeurtenissen te kijken. De huiswerkopdrachten waren soms wel behoorlijk pittig maar hadden altijd een positief resultaat. Het leukste is dat (naast mezelf) ook anderen in mijn omgeving de veranderingen opmerkten dankzij deze coaching. Linda staat buiten de organisatie maar heeft toch heel veel feeling wat er speelt binnen bedrijven en weet daar goed op in te spelen.

Nogmaals super bedankt!
Mieke de K.

*

‘We waren onder de indruk van je feedback en motiverende tips aan de sprekers.’

Mariska van den Berg, Platform Beeldende Kunst

*

*

*

Testimonial tweet

*

Linda vooral dank voor de avond! Ik heb er veel aan gehad; ik kan
de opmerkingen goed plaatsen en zal alle input in volgende lezing zeker
terecht laten komen.
Linda, veel dank voor je waardevolle commentaar. Ik ben erg enthousiast
over deze opzet.

Hartelijke groet van Rein Jelle

*

Nog heel erg bedankt voor de presentatie training die je afgelopen woensdag aan een groep kunstenaars hebt gegeven.

We hebben nog lang nagepraat, en ik denk dat we weer een hele boel bijgeleerd hebben. Wat mij enorm opviel was dat je direct bent, maar dat geen van de kunstenaars zich daardoor aangevallen voelde, maar juist bemoedigd om verder te werken aan zijn/haar presentatie vaardigheden.

Esther P.

*

*

*

Je workshop staat me nog helder voor de geest, moet nog regelmatig denken aan de invloed van de bal.

Groet,
Patricia

*

“Enkele weken geleden een pitch-training van Linda mogen meemaken. Wat een aangename verrassing ! De manier waarop Linda als trainster de deelnemers beter leert pitchen is heel direct en confronterend maar op zo’n subtiele wijze dat het heel makkelijk is om haar aanwijzingen aan te nemen en direct uit te voeren. De manier waarop zij dat doet is technisch inhoudelijk erg scherp, met hele goede fysieke aanwijzingen over lichaamshouding, ademhaling en stemgebruik. Ik denk dat die combinatie haar uniek maakt als trainster op het gebied van presentaties en pitches !
Het resultaat is dat ik onzekere deelnemers in hele korte tijd heb zien leren pitchen alsof ze het al jaren deden…”

Peter Donders (DondersPuur.nl)

*

Presentatie ondersteuning voor fitnessvideo’s van Men’s Health

*