Vlammen zonder stress

unnamed (1)

De rede dat ik deze workshop heb ontwikkeld is dat ik de afgelopen jaren steeds meer zeer vermoeide deelnemers in trainingen tegenkom, ook hoor ik regelmatig medewerkers en management klagen over het hoge percentage uitval en dan vooral over langdurige uitval waardoor de operationele kant steeds lastiger wordt. En door de hoge uitval wordt het gevaar van uitval bij de blijvers steeds groter.
Bij sommige organisaties of afdelingen is 10% uitval bijna normaal geworden..

Naast het werk moeten & willen we ook nog van alles; een fijn sociaal leven, mantelzorgen, sporten, op vakantie, onze kinderen kansen bieden, tijd spenderen aan hobby’s, een leven lang leren voor het werk en privĂ©, nog eens een boek lezen, etc. enz.

Dat kost allemaal energie & tijd en er zitten maar 24 uren in een dag.
Hoe kunnen we dit allemaal combineren zonder dat ons lontje heel kort wordt en we struikelen over de wallen onder onze ogen?

Op deze vragen geeft de workshop antwoorden.
Naast inhoudelijke inzichten zal ik je ook laten ervaren wat je voor je lijf kan doen, of laten, zodat je meer energie zult hebben om je veeleisende leven met plezier te leven.

De workshop heb ik op basis van mijn kennis van fysiologie (sportmassage, Polestar Pilates en Kineticode Pilates), Restorative Excercise (biomechanica en mechanotransductie), de werking van het fascia (bindweefsel) , CoreAwareness (bio-intelligentie en het autonome zenuwstelsel) en reflexology ontwikkeld gecombineerd met de kennis die ik opgedaan heb in het bedrijfsleven als trainer/trainingsacteur de afgelopen 25 jaar.